tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

ALTYAPIDAN YETİŞEN ARDA GÜLER VE ABDÜLKADİR GİBİ DEĞERLERİMİZ VAR

E-Gazete 20.05.2023 - 00:11, Güncelleme: 20.05.2023 - 00:11 1710+ kez okundu.
 

ALTYAPIDAN YETİŞEN ARDA GÜLER VE ABDÜLKADİR GİBİ DEĞERLERİMİZ VAR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı kuralıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Genç yeteneklere dikkat çeken Büyükekşi, "Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen Arda Güler, Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür gibi isimler var. Bunlar bizim için çok önemli değerler. Biz de onun üzerine böyle bir karar aldık" dedi.
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz günlerde açıkladıkları yabancı sınırıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. "BÜTÜN KULÜPLERİ ZİYARET EDİYORUZ" Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Bizim gençlerle ilgili büyük planlarımız var. Bütün Süper Lig kulüplerini ziyaret ediyoruz. Futbolun geleceği kendi öz kaynaklarımıza yönelerek kurtulur. Genç yeteneklerimizi tespit edip, doğru eğitirsek önemli bir mesafe alırız. Yurt dışındaki altyapılardan yetişen önemli yeteneklerimiz var. 10 Haziran'da Şampiyonlar Ligi finali oynanacak. Inter'de Milli takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu Inter'de oynuyor ve Almanya altyapısından yetişti. Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen Arda Güler, Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür gibi isimler var. Bunlar bizim için çok önemli değerler" dedi. "KULÜPLERİMİZ DEVAM EDELİM DEDİ" Yabancı sınırıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükekşi, "Yabancı Kuralında değişiklik yapmadık. Dünya Kupası ve deprem sebebiyle iki büyük ara verildi. Ligden çekilen kulüplerimiz oldu. Bizim 5 yıllık bir çalışmamız var bu konuyla ilgili. Bu yüzden takımlar 1 yıl daha bunu erteleyelim, bu şekilde devam edelim dediler. Biz de bunun üzerine böyle bir karar aldık. Biz bu kararı şimdiden alıp takımların önünü görmesini istedik" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı kuralıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Genç yeteneklere dikkat çeken Büyükekşi, "Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen Arda Güler, Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür gibi isimler var. Bunlar bizim için çok önemli değerler. Biz de onun üzerine böyle bir karar aldık" dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz günlerde açıkladıkları yabancı sınırıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"BÜTÜN KULÜPLERİ ZİYARET EDİYORUZ"

Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Bizim gençlerle ilgili büyük planlarımız var. Bütün Süper Lig kulüplerini ziyaret ediyoruz. Futbolun geleceği kendi öz kaynaklarımıza yönelerek kurtulur. Genç yeteneklerimizi tespit edip, doğru eğitirsek önemli bir mesafe alırız. Yurt dışındaki altyapılardan yetişen önemli yeteneklerimiz var. 10 Haziran'da Şampiyonlar Ligi finali oynanacak. Inter'de Milli takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu Inter'de oynuyor ve Almanya altyapısından yetişti. Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen Arda Güler, Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür gibi isimler var. Bunlar bizim için çok önemli değerler" dedi.

"KULÜPLERİMİZ DEVAM EDELİM DEDİ"

Yabancı sınırıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükekşi, "Yabancı Kuralında değişiklik yapmadık. Dünya Kupası ve deprem sebebiyle iki büyük ara verildi. Ligden çekilen kulüplerimiz oldu. Bizim 5 yıllık bir çalışmamız var bu konuyla ilgili. Bu yüzden takımlar 1 yıl daha bunu erteleyelim, bu şekilde devam edelim dediler. Biz de bunun üzerine böyle bir karar aldık. Biz bu kararı şimdiden alıp takımların önünü görmesini istedik" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.