tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Altay Bayındır Süper Lig'e geri dönüyor

Spor 19.04.2024 - 00:00, Güncelleme: 18.04.2024 - 12:13 194 kez okundu.
 

Altay Bayındır Süper Lig'e geri dönüyor

Fenerbahçe'den sezon başında Manchester United'a transfer olan fakat İngiliz devinde istediğini bulamayan Altay Bayındır'ın, önümüzdeki sezonda Trabzonspor'da forma giyeceği öne sürüldü.
Bir dönem adı Galatasaray ile de anılan yıldız kalecinin geleceği hakkında ne karar vereceği ise merak konusu. Bu sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan fakat forma şansı bulamayan Altay Bayındır, Süper Lig'e geri dönüyor. Trabzonspor'un Altay Bayındır ile görüştüğü ve anlaşma sağladığı ifade edildi. Sezon sonunda Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmaya karar veren bordo-mavililer, eksiğini Altay Bayındır ile kapatacak. Manchester United'ın da Altay Bayındır'ı göndermeye sıcak baktığı ve 3 milyon euro gibi bir bedeli kabul edeceği gelen haberler arasında. Sezon başında 5 milyon euro karşılığında İngiliz devi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiltere'de umduğunu bulamadı. Altay, Manchester formasını sadece FA Cup 4. turunda oynanan Newport karşılaşmasında giyebildi. Milli file bekçisinin kalesinde 2 gol gördüğü müsabakadan Manchester United 4-2 galip ayrıldı.  
Fenerbahçe'den sezon başında Manchester United'a transfer olan fakat İngiliz devinde istediğini bulamayan Altay Bayındır'ın, önümüzdeki sezonda Trabzonspor'da forma giyeceği öne sürüldü.

Bir dönem adı Galatasaray ile de anılan yıldız kalecinin geleceği hakkında ne karar vereceği ise merak konusu.

Bu sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan fakat forma şansı bulamayan Altay Bayındır, Süper Lig'e geri dönüyor. Trabzonspor'un Altay Bayındır ile görüştüğü ve anlaşma sağladığı ifade edildi. Sezon sonunda Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmaya karar veren bordo-mavililer, eksiğini Altay Bayındır ile kapatacak. Manchester United'ın da Altay Bayındır'ı göndermeye sıcak baktığı ve 3 milyon euro gibi bir bedeli kabul edeceği gelen haberler arasında.

Sezon başında 5 milyon euro karşılığında İngiliz devi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiltere'de umduğunu bulamadı. Altay, Manchester formasını sadece FA Cup 4. turunda oynanan Newport karşılaşmasında giyebildi. Milli file bekçisinin kalesinde 2 gol gördüğü müsabakadan Manchester United 4-2 galip ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.