tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

AK PARTİLİ GÜNEŞ, SAĞLIK MERKEZLERİNİ GEZDİ

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:24 499+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ GÜNEŞ, SAĞLIK MERKEZLERİNİ GEZDİ

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Uşak ve Sivaslı ilçesindeki sağlık merkezlerini gezerek incelemelerde bulundu.
AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş beraberindeki heyetle birlikte, Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Kemalöz Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Komuta Merkezi’ni (112 Çağrı Merkezi) ziyaret ederek 112 Personelleri, doktorlar, diş hekimleri, hemşireler ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi. Güneş, ilgi ve alakalarından dolayı sağlık çalışanları ile personellere teşekkür ederek, belediye başkanı Mehmet Çakın’a destek istedi. Ardından Sivaslı ilçesine geçen AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, partisinin Sivaslı Belediye Başkan Adayı Bahri Azatçam, İlçe Başkanı Ramazan Demirkan, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Sezai Yüce ve ilçe teşkilatı ile birlikte Sivaslı Devlet Hastanesi’ne ziyaret düzenledi. Hastanede doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları ile bir araya gelen Güneş, “Hastanede tedavi gören tüm kardeşlerimize Rabbim acil şifalar versin. Sağlık çalışanlarımıza destekleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.  
AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Uşak ve Sivaslı ilçesindeki sağlık merkezlerini gezerek incelemelerde bulundu.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş beraberindeki heyetle birlikte, Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Kemalöz Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Komuta Merkezi’ni (112 Çağrı Merkezi) ziyaret ederek 112 Personelleri, doktorlar, diş hekimleri, hemşireler ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi. Güneş, ilgi ve alakalarından dolayı sağlık çalışanları ile personellere teşekkür ederek, belediye başkanı Mehmet Çakın’a destek istedi.

Ardından Sivaslı ilçesine geçen AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, partisinin Sivaslı Belediye Başkan Adayı Bahri Azatçam, İlçe Başkanı Ramazan Demirkan, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Sezai Yüce ve ilçe teşkilatı ile birlikte Sivaslı Devlet Hastanesi’ne ziyaret düzenledi. Hastanede doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları ile bir araya gelen Güneş, “Hastanede tedavi gören tüm kardeşlerimize Rabbim acil şifalar versin. Sağlık çalışanlarımıza destekleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.