tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

19 YAŞINDAKİ GENÇ KALBİNDEN VURULDU

Uşak Haberleri 21.05.2023 - 11:38, Güncelleme: 21.05.2023 - 11:38 1986+ kez okundu.
 

19 YAŞINDAKİ GENÇ KALBİNDEN VURULDU

Uşak’ta 19 yaşındaki genç aracında kalbinden vurulmuş olarak bulundu.
Geçtiğimiz gün sabah saatlerine Mehmet Akif Ersoy mahallesi Kuzey çevreyolu üzerinde bir araç içinde bir kişinin hareketsiz olduğunu gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Yapılan incelemede araçta kalbinden vurulmuş olarak bulunan gencin öldüğü belirlendi. Ölü olarak bulunan gencin aslen Karahallının Alfaklar köyünden olan ve Uşak’ta Şekerevlerinde oturan 19 yaşındaki Veli Lale olduğu belirlendi. Veli Lale’nin cenazesi Uşak Eğitim ve araştırma Hastanesi Morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırma sonucu belirlenecek. Veli Lale’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından cenazesi Karahallıda toprağa verildi.(HABER MERKEZİ)
Uşak’ta 19 yaşındaki genç aracında kalbinden vurulmuş olarak bulundu.

Geçtiğimiz gün sabah saatlerine Mehmet Akif Ersoy mahallesi Kuzey çevreyolu üzerinde bir araç içinde bir kişinin hareketsiz olduğunu gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Yapılan incelemede araçta kalbinden vurulmuş olarak bulunan gencin öldüğü belirlendi. Ölü olarak bulunan gencin aslen Karahallının Alfaklar köyünden olan ve Uşak’ta Şekerevlerinde oturan 19 yaşındaki Veli Lale olduğu belirlendi. Veli Lale’nin cenazesi Uşak Eğitim ve araştırma Hastanesi Morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırma sonucu belirlenecek.

Veli Lale’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından cenazesi Karahallıda toprağa verildi.(HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.